Video produkcija

Agencija BOSS TEAM nudi kompletan proizvodni proces, bilo da je u pitanju malo, srednje ili veliko preduzeće, ili pojedinac, omogućićemo Vam da ideje sprovedete u adekvatan i zanimljiv video snimak.

Muzički-video spotovi, promo spotovi, reklame, tv emisije, kratki filmovi, dokumentarci, snimci porodičnih događaja, stvaranje novih video materijala, snimanje novih videa, kao i ostali keativni rad sa videom koji nije namenjen samo za filmove ili televiziju.

Video materijale obrađujemo uz pomoć snažnih računara, kako bi učinili da se montaža obavi, što je pre moguće, i na taj način isporuči klijentu u najkraćem mogućem roku. Kvalitetnom opremom za snimanje i montažu, razbili smo vremensku barijeru, jer upravo tako dobijamo mogućnost da kvalitet isporučimo veoma brzo.

 

U filmskoj produkciji početni koraci podrazumevaju proveru tržišta. Obavljaju se dogovori sa distributerima i izdavačima da li postoji tržište za takav film. Prave se početne prezentacije i pripreme. Sledeći korak je predprodukcija što podrazumeva okupljanje ekipe koja će raditi na projektu. Vrši se izbor glumaca, statista…. Obezbeđuju se potrebni rekviziti, oprema, biraju se lokacije za snimanje, priprema se scena, kostimi. Sklapaju se ugovori sa članovima ekipe i rešavaju neophodna pravna pitanja. Članovi ekipe se međusobno upoznaju i dogovaraju se oko detalja.

Produkciona faza uglavnom obuhvata snimanje. U ovoj fazi nastaju konkretni snimci koji će biti korišćeni u filmu.

  


Postprodukcija podrazumeva obradu snimljenih materijala. Obavlja se video montaža, primenjuju neki efekti, snimci se kompjuterski doteruju itd. U ovoj fazi se takođe obavljaju i probna prikazivanja da bi se videlo kako publika reaguje i da li se možda još nešto može poboljšati.